En brådskande förkylning (musik-panik)

Hur gick det till? Jag fattar inte.. i förrgår var jag nästintill döende.. igår någonstans mittimellan.. idag - pigg som en mört - whoohoo! Krakel Spektakel Kusin Vitamin all the way! Efter så mycket sömn att jag aldrig trodde jag skulle vakna igen och flera kilo blodapelsiner (och jag tror nog den där hemska promenaden igår gjorde sitt också) så känner jag mig helt återställd denna kväll. Skumt. Men bra som fan. Min förkylning hade nog bråttom vidare till nästa person - säkerligen till en man som den lilla basilusken visste att den skulle kunna däcka helt. För alla har vi ju hört att "The Horrible Man-Flu" är värre än att föda barn..haha..

På musikfronten har jag dock fått hjärnsläpp. Precis allt är sönderlyssnat. Jag har bläddrat igenom alla mina cd:s och även Toadies och jag kan fan inte hitta nått som känns kul. Damn it... Har någon förslag på något nytt och spännande så är alla tips välkomna... :) Just nu håller jag på att köra Ratatat tills det bara återstår damm i hårddisken. Bra är det.. men jag börjar tröttna.. lite.. pytte.. (och nej jag snackar inte Scocco och Ratata!!)

Imorgon väntar ett besök på Bibblan där jag lyckades reservera kursböcker - damn nice att slippa lägga flera hundralappar på att köpa dem.. Runa Patells Forskningsmetodik - me don't think so... säkert bra och så men i min bokhylla kommer den bara att samla damm efter att rapporten är skriven.. Och det är ju dags att börja planera den nu. Jag fick lov att göra c-uppsats/fotoprojekt... så det är ju kanon.. hade avlidit i mitt inre och blivit en mycket tråkig människa att vara kring om jag bara skulle koncentrerat mig på 60sidor (minst) med bara text..

Blev lite skrattsugen.. känner hur det drar lite i mungiporna.. men jag kan ju inte sitta som en dåre i soffan och skratta åt ingenting så det blir till att ge näring åt denna nykläckta gladlynthet.. och ingen kan göra de bättre än herr Izzard!

I am off to the Death Star Canteen! :D
Men såklart delar jag med mig - mer skratt åt folket!!
Läs mer om
, , , , ,

Kommentarer/Comments
Postat av: Sister

Har precis vaknat, men i tidigaste laget...
Hur blev håret på M?

Eddie Izzard kan verkligen få till det ibland, haha!
Jeff Vader, haha! :D

2008-03-01 @ 03:53:44

Åsiktsfrihet här / Freedom of speech here:

Namn / Name:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt) / Email (not required):

URL - din Blogg / URL - your Blog:

Din Åsikt / Your Point of View:

Trackback